I morgon gör jag nystart


Ja nu är det dags att börja om igen, igen och igen.... jag har gått upp 2 kg sedan julen och det märker jag, blir sur och grining vill inget göra så nu måste jag komma igång igen.

Ute är snor halkigt då jag gick med hundarna hade jag halskrage, broddar och stavarna jisses vilken syn det måste ha varit, dock gick jag bara 15 min.

Jag ska börja äta havregrynsgröt till frukost, herbalife drink till lunch, och middag som vanligt hoppas det fungerar.

Julen och nyåret har varit bra, vi har alla mysigt och inte gjort något, jo jag har smällt i mig massa choklad och då menar jag massa med...

Stegräknaren får åka på min fotled igen i morgon, så ska jag komma igång med simmningen igen, det är ju super skönt att simma.

Den 20 jan ska jag på smärtmott och få mina blockader igen, gissa om det ska bli skönt för jag har haft mycket ont nu ett tag, tur jag har en underbar familj och en bästa väninna som verkligen kommer och bär ved, fixar med allt tungt som jag inte kan.

Ja jag ska radera allt i min blogg och börja med detta inlägg som nystart, så jag hoppas ni som fanns här finns kvar, trots jag svikit er mina internet vänner.
Kramizz Jullan
(så här känner jag mig)

RSS 2.0