Jag har i alla fall tur

Idag har jag igen varit på smärtmottagningen, och fått mina blockader det gick bra, men det gör så ont speciellt den han sprutar emellan kotorna i nacken.

I julas ramlade jag och har sedan dess haft problem med min vä axel, så min doktor fråga hur det bar med den, och jag sa som det var inte så bra.
Då kände och klämde han och så fick jag cortison spruta i ledkapseln i vä axel, då bedövningen satt i var det underbart, bedövad i min onda axel och nacke, nu har bedövningen i axeln släppt och jag sitter här, det gör ont som bara den, men det skulle jag ha någon dag och det gör inget, för jag är en av få som har sådan tur att få komma på smärtmottagningen med jämna mellanrum och har så gjort i snart 4 år nu, och läkaren, sköterskorna där är helt underbara dom förstår verkligen hur man har det med smärta som inte syns.

Nu ska jag komma ig¨ng riktigt med min vikrminskning i alla fall, för jag var med på en lokal hemsida från konditoriet här idag, och hu gena mig vilken jälla syn, jag bad mina barn om urskäkt för hur jag så ut, smoskandes på semla ja det var buffe, och jag åt 6 st ja just det 6 st så nu får det banne mig vara nog.

Den synen på det fotot önskar jag inte min fiende ens, så nu hejar vi alla på och kämpar :0)

Kramar Jullan

Det är ju så jälla kallt ute, hur ska man kunna gå

Ja här är jag, 1 mån sedan jag skrev jag har tappat lusten totalt, då vi haft mellan 20-30 grader kallt ute länge nog nu.
Så nu vill jag har lite varmare ute, vill kunna gå utan att frysa.

Vad har jag då gjort, ja ätit massor av semlor pistage semla är min favorit :0)
inte så konstigt då min dotter jobbar på kondis...

Vikten ja jag har inte gått upp mera än 2 kilo, det är ju kanon, Herbalife ligger nere ett tag...
dock var jag in på tappa.se och läste lite jag skulle visst äta ca 1600 kcal och gå 13300 steg/ dag för att minska i vikt, så det är mitt sista mål, jag vill äta normalt utan att räkna och snåla, och det ska nog allt fungera.

Jag simmar ju sist simmade jag 50 min, det tycker jag är kanon bra försöker simma 3ggr/vecka, nu måste jag skaffa en badmössa för jag färgade håret igår, färgen är typ mörk plommon och jag är super nöjd med den.

Fick också reda på att det ska finnas mp3 spelare som tål vatten, gissa om jag ska skaffa en om det stämmer, tänk er att simma till sin favorit musik eller en bra talbok, måste bli en snabb timmes simmning det =)))

Det var lite från mig =)
Kramen Jullan

RSS 2.0